Olić na ljeto završava karijeru

Olić na ljeto završava karijeru

Ivica Olić foto: facebook

Bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić objavio je da na ljeto završava karijeru. Bio je to objavio i prošle sezone, no nakon dobre forme posljednjih nekoliko mjeseci postojala je moućnost da odgodi oproštaj od aktivnog igranja.

Olić je izjavio: “Stigao je kraj. Prvi dio sezone je bila patnja i mislio sam da ću i ranije morati završiti karijeru jer sam nakon svake utakmice imao mnogo tekućine u koljenu. Jednostavno sam odlučio da više nema potrebe za patnjom i da je stiglo vrijeme da odustanem.”

Promjena trenera u Münchenu 1860 mu je koristila: “Odlučio sam nastaviti do ljeta i pomoći momčadi da osigura ostanak. Sljedeće sezone će biti velike ambicije jer se planira povratak u prvoligaško društvo, no ja ne mogu biti dio toga. Jednostavno je dosta.”

Osvrnuo se i na reprezentaciju: “Jako mi je nedostajala nakon što sam se oprostio, no naviknuo sam se. To je bila sjajna priča u kojoj sam dao svoj maksimum. Žalim zbog nekih poraza, no više pamtim velike pobjede. Uvijek ću imati lijepe uspomene iz reprezentacije i bit ću njen navijač.”

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.