Olić: “Nama ne bi pomogao ni Ronaldo”

Olić: “Nama ne bi pomogao ni Ronaldo”

Ivica Olić nije pronalazio riječi nakon novog HSV-ova poraza i nastavka puta ka ispadanju iz Bundeslige...

Ivica Olić/Getty Images

Nogometaši HSV-a utučeno su napustili teren nakon još jednog poraza, ovoga puta protiv Wolfsburga, a Ivici Oliću i društvu sada već sasvim ozbiljno prijeti realno ispadanje iz prvoligaške karavane.

Pobjeda vukova nije nikakvo iznenađenje – Wolfsburg igra sjajno i slavio je potpuno zasluženo (2:0), no veća je priča negativna atmosfera koja vlada u momčadi iz Hamburga. Pojavile su se čak i informacije kako su se igrači u poluvremenu međusobno porječkali u svlačionici, a navodno je bilo i naguravanja.

“Moj brat dobro kaže – nama ne bi pomogao ni Cristiano Ronaldo da dođe”, kazao je razočarani Olić, zbog čijeg će nastupa HSV morati Wolfsburgu iskeširati čak sto tisuća eura!

Trener Peter Knäbel svjestan je kako je porazu uvelike kumovao ‘raspašoj’ u posljednjem redu. “Podvukli smo rep među noge, a Djourou nam je učinio medvjeđu uslugu svojim isključenjem. S njim ćemo definitivno morati porazgovarati, kao i s Cleberom, koji je u ključnim trenucima svojim glupim potezom darovao gol Wolfsburgu. Takvi nepotrebni potezi najgore su što se može napraviti”, rekao je.

Istupio je i Heiko Westermann: “Drugo poluvrijeme nije imalo veze s nogometom. Neki se igrači boje, nema međusobnog pomaganja, a sada nam treba mnogo hrabrosti i žara u igri. Ne smijemo tek držati fige, kao što smo to učinili prošle godine. Trenutačno je istina takva da nismo vrijedni igranja u prvoj ligi”, oštar je 31-godišnji defenzivac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.