Olić srušio vlastiti rekord u broju pretrčanih kilometara

Olić srušio vlastiti rekord u broju pretrčanih kilometara

Ivica Olić u pobjedi HSV-a nad Hannoverom srušio je osobni rekord u broju pretrčanih kilometara...

Ivica Olić/Foto: commons.wikimedia.org - Sorodorin

Ivica Olić odigrao je vrlo dobru partiju u prvenstvenoj pobjedi svoga HSV-a protiv Hannovera, u kojem je momčad iz Hamburga imala pritisak osvajanja troboda kako bi započela put odmaka od začelja tablice i pozicionirala se tamo gdje realno i pripada – u sredinu ljestvice.

Hrvatski je napadač tradicionalno bio izuzetno motiviran, borben i rastrčan, a usput je uspio srušiti vlastiti rekord po broju pretrčanih kilometara. “Momčad je protiv Hannovera pretrčala ukupno 128 kilometara, što je ovogodišnji rekord u Bundesligi. Ja sam također srušio svoj rekord, pretrčavši 13 kilometara”, otkrio je Ola.

“Nije vrijeme za lijepi nogomet, na nama je veliki pritisak, a pogotovo je teško mladim igračima na kojima se primijeti određena doza straha. To je još osjetnije kada se zna da se u posljednje dvije godine u klubu, zbog njegova boravka u ‘opasnoj zoni’ konstantno nešto mijenjalo.”

Olić je kazao kako po nogama ima modrice i ožiljke, ali sve je to nebitno s obzirom na činjenicu da je HSV osvojio prijeko potrebne bodove. “Po završetku utakmice pomislim koliko je to bio težak rad, no na koncu se isplatilo. Idući je na redu Bayern i vjerujem da možemo kreirati iznenađenje”, zaključio je 35-godišnji napadač.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.