Olimpijske igre mladih: Bonacin i Samardžić peti u veslanju

Olimpijske igre mladih: Bonacin i Samardžić peti u veslanju

Ivo Bonacin i Bernard Samardžić zauzeli su 5. mjesto u utrci A finala s vremenom 3:14.76 minute

Ivo Bonacin i Bernard Samardžić

Četvrtog dana natjecanja na 2. Olimpijskim igrama mladih veslački je dvojac bez kormilara u sastavu Ivo Bonacin i Bernard Samardžić zauzeo je 5. mjesto u utrci A finala s vremenom 3:14.76. Marina Kaić u samcu je veslala utrku B finala i u cilj stigla 6. s vremenom 4:05.06. U ukupnom je poretku na 12. mjestu među 24 natjecateljice.

Borna Petanjek pucao je iz zračne puške 10m i s rezultatom 612.1 zauzeo 9. mjesto u kvalifikacijama što nije bilo dovoljno za prolazak u finale. Lea Rakovac i Tomislav Pucar odigrali su prve mečeve u svojoj skupini u kategoriji mješovitih parova. Bili su bolji od austrijskog para Mischek i Levenko 3:0.

Pavle Živanović nakon 7. plova u klasi Byte CII nalazi se na 5. mjestu, a Karla Šavar i dalje je na 23. mjestu. Plivačica Ema Šarar nije ušla u finale na 50 metara leđno. U kvalifikacijama je s vremenom 29.89 zauzela 6. mjesto. Sljedeću će priliku imati već u četvrtak na 50 metara slobodno.

Taekwondašica Matea Jelić izgubila je u četvrtini finala od Ruskinje Yulije Turutine rezultatom 4:7.

U četvrtak će pored Eme Šarar nastupiti i plivači Sven Arnar Saemundsson (800 metara slobodno) i Nikola Obrovac (50 metara prsno) kao i bacačica kladiva Eva Mustafić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.