Opatija: Održano Prvenstvo Hrvatske u kick boxingu

Opatija: Održano Prvenstvo Hrvatske u kick boxingu

Opatijska sportska dvorana “Marino Cvetković” ugostila je ove subote Prvenstvo Hrvatske u disciplini K1 za juniore te u disciplini “kick light za juniore i seniore.”

Prijavilo se ukupno 157 boraca iz 36 klubova, a izuzetno je veliki interes bio upravo za “kick light”. Ukupno se na rasporedu našlo čak 118 mečeva na tri borilišta (jedan ring i dva tatamija).

Dosta pažnje privukao je finalni seniorski meč u kick lightu kategorije do 89 kilograma između Andija Vrtačića i Ante Širića, a meč je završio nokautom.

Vrlo uvjerljiv je bio Andrej Kedveš koji je postao seniorski prvak u kick lightu do 69 kilograma, a ne treba izostaviti ni nekadašnjeg WAKO svjetskog viceprvaka po K1 pravilima, Ivana Stanića, koji se okitio zlatnom medaljom u kick lightu do 94 kilograma.

Pregled osvojenih medalja pogledajte ovdje

Foto: Hrvatski kickboxing savez/ Prvenstvo Hrvatske u disciplini K1 za juniore i  disciplini kick light za juniore i seniore

Foto: Hrvatski kickboxing savez/ Prvenstvo Hrvatske u disciplini K1 za juniore i disciplini kick light za juniore i seniore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.