Dvoboj sa Češkom bit će sve samo ne lak posao.

Kramarić: Česi će ići agresivno, njima je svaka utakmica finale

Kramarić: Česi će ići agresivno, njima je svaka utakmica finale

"Bili su disciplinirana, radna momčad... Držali su Španjolsku u neizvjesnosti do zadnjih minuta."

Andrej Kramarić/www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Napadač Vatrenih, potvrdio je kako može samo uživati u ugođaju oko reprezentacije i prilici koju je dobio na Europskom prvenstvu. Nova stepenica koju naši dečki moraju zakoračiti je Češka,no ujedinjeni imaju jako dobar motiv.

“Mogu reći da stvarno prevladava dobra atmosfera, osjeća se povezanost mlađih i starijih, a svi zajedno imamo dobar motiv. Družimo se od doručka do večere, simbioza se vidi i na terenu, mi koji ulazimo kao `džokeri´ s klupe moramo unijeti dodatnu energiju, a naravno da sam sretan što sam upisao prve minute na velikom natjecanju. Mislim da možemo napraviti puno jer nam je utakmica protiv Turske pokazala da se možemo držati svog nogometa i da ćemo imati svoje prilike, samo trebamo biti koncentrirani, strpljivi i iskoristiti ih”, rekao je Andrej Kramarić, koji je na Parku prinčeva ušao u posljednjim minutama dvoboja.

Kramarić upozorava na jako težak posao koji nas čeka sa Česima…

“Česi su me pozitivno iznenadili, premda sam očekivao takav stil igre, a suigrač iz Hoffenheima Kaderabek rekao mi je da su oni mladi i jako motivirani. Bili su disciplinirana, radna momčad, i držali su Španjolsku u neizvjesnosti do zadnjih minuta. Očekujem možda i težu utakmicu nego protiv Turske, oni će se ‘bacati na glavu’ i neće biti lako probiti njihov obrambeni blok. Ići će agresivno, njima je svaka utakmica finale.”

I u Saint-Ettieneu će, naravno, sve biti nemjerljivo lakše uz – vatreni huk s tribina:

“Svi smo spremni, a na EP-u nikome ne treba alibi da je umoran. To su prilike života, u tim se trenucima daje sve od sebe za domovinu Hrvatsku. U zadnjim minutama protiv Turske bilo je jasno da ne treba napadati, nego se obraniti i odnijeti bodove. Nema potrebe sada raditi euforiju, imamo još puno posla ako želimo napraviti ono što osjećamo da možemo, pogotovo kada se osjeti zajedništvo s navijačima, bez negativne energije. Igrači mogu uživati u tim pozitivnim namjerama, stvarno smo radosni kada vidimo kako ljudi žive za nas i cijelu Hrvatsku. Hvala navijačima, želim da se tako i nastavi. Nismo momčad samo mi, izbornik i stožer, momčad su i navijači, i samo tako možemo slaviti”, poručio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.