Oproštaj Slavena Bilića: “Žao mi je, Bešiktaš može do naslova prvaka”

Oproštaj Slavena Bilića: “Žao mi je, Bešiktaš može do naslova prvaka”

Nogometaši Bešiktaša pobjedom nad Genclebirligijem uljepšali su oproštaj Slavena Bilića.

I prije posljednjeg kola bilo je poznato kako će nogometaši Bešiktaša tursko prvenstvo završiti na trećoj poziciji te da će bivši hrvatski izbornik nakon utakmice protiv Genclebirligija napustiti kormilo turskog kluba.

Upravo u toj posljednjoj utakmici igranoj u Ankari, Bešiktaš je svladao domaćina rezultatom 1:2 golovima TosunaÖzyakupa u 42. i 83. minuti, dok je Genclebirligi počasni pogodak postigao u 90. minuti.

Navijači su hrvatskog stratega Slavena Bilića na oproštaju počastili pljeskom i skandiranjem njegova imena, a Bilić je konstatirao kako je ova sezona za turski klub bila zadovoljavajuća, iako postoji veliki žal za propuštenom prilikom u finišu sezone.

“Siguran sam da Bešiktaš može do toliko željenog naslova prvaka sljedeće sezone. Pratit ću klub i dalje kao navijač. Lijepo je bilo otići uz skandiranje navijača. Meni je svaka minuta provedena u klubu bila lijepa.”

Bilićeva sudbina je vrlo neizvjesna. Dugo vremena se spominjao u kontekstu favorita za klupu londonskog West Hama nakon što klub nije produžio ugovor sa Samom Allardyceom, no sada se u medijima pojavljuju informacije kako je premierligaš započeo pregovore sa trenerom Marseilla, Marcelom Bielsom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.