Optužbe prema Neymaru – “Provokatore, beskoristan si na terenu“!

Optužbe prema Neymaru – “Provokatore, beskoristan si na terenu“!

Foto: Espnfc.com

Najskuplji igrač svijeta, Brazilac Neymar, za kojeg je Paris Saint-Germain izdvojio nevjerojatnih 222 milijuna eura, odlično je krenuo u sezonu. U 11 utakmica postigao je deset golova, no onda je došao susret protiv Marseillea u kojemu je pokazao i svoju drugu, prgavu stranu.

U samoj završnici susreta nakon jednog naguravanja glavom je nasrnuo prema protivničkom braniču, koji je pao, a sudac je bivšem igraču Barcelone pokazao drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. Naravno, nije dugo trebalo da se kritičari probude, a jedan od njih je i bivši reprezentativac Francuske Christophe Dugarry.

“Neymar vjerojatno misli da se igra u sobi ili da je s prijateljima otišao na prijateljski futsal. On je fokusiran na provociranje drugih i protivnike čeka na 45 metara od gola, čime postaje potpuno beskoristan“, izjavio je Duggary pa nastavio:

“Gdje je onaj Barcelonin Neymar, koji bi igrao na prvi ili drugi dodir i ubrzao igru same momčadi? Pa u nedjelju protiv Marseillea je bio očajan i uopće se nije moglo uživati u njegovoj igri. Uopće nije mario za suigrače i bila mu je to najgora utakmica koju je ikada odigrao“, zaključio je Dugarry.

Inače, zbog ranije spomenutog crvenog kartona, Neymar danas nema pravo nastupa u srazu Parižana s Nicom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.