Osam strijelaca ispunilo normu za nastup na EP-u u Moskvi

Osam strijelaca ispunilo normu za nastup na EP-u u Moskvi

Put Moskve će Tanja Perec, Snježana Pejčić, Ana Kobilšek, Maša Berić, Petar Gorša, Vlatka Pervan, Zlatka Hlebec i Vlado Cindrić

Snježana Pejčić/Getty Images

Prošlog vikenda na rasporedu je bilo četvrto kolo Hrvatske lige zračnim oružjem. Domaćin “A” lige je bio Solin i to je ujedno bilo 5. i posljednje izborno natjecanje za reprezentaciju.

Pravo nastupa na EP-u u Moskvi stekli su strijelci s minimum dvije A norme na izbornim natjecanjima, u zračnoj pušci kod seniora:  Tanja Perec (Varaždin, 4 A norme),  Snježana Pejčić (Lokomotiva, 3 A norme), Ana Kobilšek (Zrinjevac,  2 A i 1 B norma), Maša Berić (Lokomotiva, 2 A norme),  Petar Gorša (Dalmacijacement Solin, 5 A normi). U zračnom pištolju plasman u seniorskoj konkurenciji su ostvarili:   Vlatka Pervan (Končar Zagreb 1786, 2 A i 2 B norme),  Zlatka Hlebec (DVD Opatija, 2 A norme),  Vlado Cindrić (Policajac, Karlovac, 3 A i 1 B norma).

U juniorskom uzrastu pravo nastupa u zračnoj pušci izborili su Valentina Gustin (Kustošija), Gabrijela Tufeković (Kustošija),  Ivan Petričević (MARS), Josip Vištica (Nosteria), Borna Petanjek (Duga Resa). U zračnom pištolju norme su ispunili  Matea Omazić (Split), Martina Lučić (Osijek 1784), Lara Varat (Magnum), Ante Krišto (Dalmacijacement).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.