Osijek se još pojačava, potpisao golman Olympiacosa

Osijek se još pojačava, potpisao golman Olympiacosa

U borbi za Osijekovu jedinicu je nastala gužva i netko bi uskoro mogao biti transferiran.

Nogometni klub Osijek ozbiljno je krenuo sa preslagivanjem momčadi za novu sezonu i rano krenuo sa novim akvizicijama te predstavio i treće pojačanje.

Trenutno niti jedan igrač koji je odigrao proljetni dio nije otišao, upitna je sudbina Gorana Milovića i Nikole Jambora čije posudbe ističu, a odštetni zahtjev je previsok za Osijek. Unatoč tome čelnici iz Gradskog vrta pokušat će ih zadržati ukoliko dođe do raskida ugovora, smanjenja odštete ili nove posudbe.

U nedjelju su predstavljeni Stjepan Radeljić i Karlo Kamenar, a danas je četverogodišnji ugovor potpisao vratar grčkog velikama Olympiacosa, Ivica Ivušić.

“Osijek je odličan klub, iz vrha hrvatskog nogometa, tako da nisam morao previše razmišljati kada smo stupili u kontakt. Pratio sam Bijelo-plave u proteklom razdoblju, bilo ih je zadovoljstvo gledati u europskim utakmicama, kao i brojnim derbijima HNL-a u kojima je moja sadašnja momčad jako dobro izgledala. Stigao sam u ambicioznu sredinu i sada je na meni da se izborim za što bolju poziciju”, izjavio je Ivušić.

Ivušić je 2009. godine iz Rijeke otišao u Interovu školu nogometa za 30.000 eura, a 2015. godine je istekom ugovora otišao u Istru 1961. U siječnju je iz Istre prešao u Olympiacos međutim nije se dugo zadržao te će sreću potražiti u Osijeku.

Protekle sezone u jesenskom dijelu za Istru je upisao 15 nastupa, dok u Olympiacosu nije branio niti jednu službenu utakmicu.

Osijek tako sada sa Ivušićem ima četiri vratara, osim ozljeđenog Marijana Antolovića, tu su još Marko Malenica i Krševan Santini.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.