Osipa se prvak Europe! Odlazi trener, prvi vratar, hrvatski razigravač…

Osipa se prvak Europe! Odlazi trener, prvi vratar, hrvatski razigravač…

Trener Gonzales odlazi u PSG, dok će Arpad Šterbik pojačati redove mađarskog Veszprema

Trener europskog rukometnog prvaka Vardara Raul Gonzales potvrđen je od strane PSG-a kao novi trener francuskog kluba. On će u Parizu 2018. godine zamijeniti hrvatskog stratega Noku Serdarušića.

“Jako sam sretan zbog dolaska u PSG. Imam velik respekt prema stručnom stožeru i igračima PSG-a. No, i dalje sam trener Vardara tako da ću nešto više moći pričati o tome za par tjedana kada dođem u Francusku”, kazao je Gonzales o kojemu je biranim riječima govorio vratar Thierry Omeyer.

“Dat ćemo svoj maksimum do kraja s Nokom. Gonzales je potvrdio svoju vrijednost, osvojio je LP, rekao bih, nažalost jer je nas pobijedio. Iskusan je, a siguran sam da ćemo igrati drugačijim stilom nego sada”, rekao je najbolji vratar svijeta.

Jedan od njegovih najvećih rivala Arpad Šterbik također napušta Vardar na kraju sezone i odlazi u redove mađarskog Veszprema. U Mađarskoj će braniti zajedno s Miklerom ili Alilovićem, ali izglednija je prva opcija jer Hrvatu na kraju sezone ističe ugovor.

Srednji vanjski Luka Cindrić već je potpisao s Kielceom za sljedeću sezonu, a Ilija Abutović i Jorge Maqueda najvjerojatnije će zajedno pojačati Lavove iz Rhein-Neckara.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.