Osječka karatašica pomela konkurenciju u Novom Sadu!

Osječka karatašica pomela konkurenciju u Novom Sadu!

KATIA ŠEGAVČIĆ PRVAKINJA BALKANA 2017. GODINE

Photo: Karate Klub Hrvatski Sokol

Mlada karatašica kluba Hrvatski sokol i članica Hrvatske reprezentacije Katia Šegavčić nastupom na Otvorenom Prvenstvu Balkana za školsku djecu nadjačala je konkurenciju i postala Prvakinja Balkana.

Prvenstvo Balkana organizirano od strane Svjetske Karate Federacije (WKF) u razdoblju od 09. do 12.studenog održano je u Novom Sadu u susjednoj nam državi Srbiji. Natjecanje je okupilo oko 450 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Grčke, Albanije, Bugarske i Rumunjske.

Unatoč velikoj i jakoj konkurenciji, mlada sokolašica odličnim izvedbama u majstorskim katama Kankusho uspješno prelazi prvu stepenicu na putu do velikog uspjeha i pobjeđuje natjecateljicu Srbije rezultatom 5:0. Sljedećom izvedbom majstorske kate Jion pobjeđuje natjecateljicu BiH, te u nastavku u sljedećoj zahtjevnoj kati Gojoshihodai pobjeđuje natjecateljicu Crne Gore i time ostvaruje finale u kojem se susreće sa suparnicom iz Hrvatske, Anom Družinec.

Susret dvije hrvatske predstavnice u finalnom okršaju završio je pobjedom osječke sokolašice koja je još jednom pokazala veliki talenat i znanje u karate svijetu i popela se na najviše mjesto postolja i postala Prvakinjom Balkana.

Photo: Aleksandar Šegavčić

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.