Osječki Sokolaši uspješnim rezultatima završili karate sezonu

Osječki Sokolaši uspješnim rezultatima završili karate sezonu

KARATE KLUB HRVATSKI SOKOL

Povodom blagdana Svetog Nikole, dana 25. studenog 2017. godine u gradu Varaždinu održano je zadnje ovogodišnje karate  natjecanje u Hrvatskoj na kojem su nastupili i članovi Karate Kluba Hrvatski Sokol iz Osijeka.

Nakon odličnih rezultata i odnesene titule Balkanske prvakinje, Katia Šegavčić još jednom pokazala je nadmoć u karate svijetu, te osvojenom zlatnom medaljom ovu godinu zaključila na najbolji mogući način. Njezin kolega iz kluba, Fran Seligman u dvije teške kategorije osvojio je dva odličja, zlatnog i srebrnog sjaja.

Mladi osječki sokolaši vrlo zahtjevnu i napornu 2017. godinu završili su izuzetno uspješno. Katia Šegavčić u svoje vitrine spremila je 33 zlatna odličja, 4 srebrna i pet brončanih. Okrunila se za Prvakinju Balkana, osvojila prvo i drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske i prvo mjesto na međužupanijskoj karate ligi gdje je proglašena kao najuspješnija natjecateljica. Fran Seligman u 2017. godini osvojio je 25 zlatnih odličja, dva srebrna i četiri brončana, pripalo mu je i treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske i drugo mjesto na međužupanijskoj karate ligi.

Mladim karatašima čestitamo na uspješno ostvarenim rezultatima i želimo im puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima. Budućnost Hrvatske u karate svijetu ne mora strepiti, jer pred sobom ima mlade nade koje će i narednih godina uveseljavati svojim rezultatima.

Photo: Karate Klub Hrvatski sokol

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.