Osječki Sokolaši zlatni u Banja Luci

Osječki Sokolaši zlatni u Banja Luci

Katia Šegavčić i Fran Seligman odličnim karate izvedbama osvojili četiri zlatna odličja

Photo/Facebook Karate klub Hrvatski sokol

Osječki karate sokolaši nastavljaju s postizanjem odličnih rezultata i izvan granica Lijepe naše. Na jučerašnjem međunarodnom natjecanju GRAWE kup-a 2017. održanom u Banja Luci, Katia Šegavčić i Fran Seligman ostvarili su odlične rezultate za svoj klub. Kata natjecanje okupilo je 618 natjecatelja iz 60 klubova i 8 zemalja (Belgije, Slovačke, Mađarske, Hrvatske, Makedonije, Srbije, Austrije te Bosna i Hercegovina).

Unatoč vrlo jakoj konkurenciji u kategoriji učenice i učenici ( od 8-14 godina) pojedinačno i skupno mladi osječki natjecatelji Katia Šegavčić i Fran Seligman izvedbama vrlo zahtjevnih devet majstorskih kata osvojili su četiri zlatna odličja uz prigodne pehare i plakete.

Hrvatski sokol još jednom se pokazao kao klub u kojem rastu mlade nade karate svijeta pred kojima je svijetla budućnost ovog sporta, te se svrstao na prvo mjesto ljestvice osvajača odličja.

Pred mladom karatašicom Šegavčić na rasporedu je 10. studenog Prvenstvo Balkana u Novom Sadu (Srbija) gdje će kao članica reprezentacije Hrvatske pokušati ostvariti odlične rezultate.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.