Osorio: “Bilo bi bolje da su Hrvati igrali s najboljima, onda bi i mi na teren poslali najjaču momčad“

Osorio: “Bilo bi bolje da su Hrvati igrali s najboljima, onda bi i mi na teren poslali najjaču momčad“

Izbornik i dalje žali što Vatreni nisu igrali u najjačem sastavu.

Juan Carlos Osorio/ Foto: colomba.com

Jutros je Meksiko izgubio prijateljsku utakmicu od Hrvatske s minimalnih 1:0, no od rezultata izbornika Juana Carlosa Osorija zasigurno više brinu ozljede Nestora Arauja i Carlosa Salceda, koji su ozlijedili koljeno i rame, zbog čega postoji mogućnost da propuste i Svjetsko prvenstvo.

“Nažalost, riječ je o ozbiljnim ozljedama i jako žalimo zbog toga, a odluke ćemo donijeti nakon što nam liječnici podnesu izvještaj. Kod Nestora izgleda da je riječ o nečemu što bi se trebalo moći sanirati, a stanje njihove forme odredit će hoće li ići u Rusiju“, izjavio je izbornik.

Zatim se Osorio osvrnuo i na utakmicu protiv Vatrenih:

“Što reći, utakmicu je odlučio kazneni udarac na kojeg nismo mogli utjecati. Bio je to dobar test, svaki igrač dobio je minute i nikoga nismo previše izraubali. Smatram da za momčad koja teži napadačkoj igri nismo stvorili dovoljno prilika za gol. Šteta što nisu bili kompletni, jer s Modrićem, Mandžukićem i ostalima bi nam bilo bolje. To bi nam dalo priliku da i mi krenemo s najjačim igračima, a ne polovičnim sastavom“, zaključio je Osorio.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.