Ostaje li ili ide? Pred Leticom su dani odluke, a ponuda ne nedostaje!

Ostaje li ili ide? Pred Leticom su dani odluke, a ponuda ne nedostaje!

Hoće li još jedan golman napustiti Hajduk?

Foto: Hajduk.hr

Već nekoliko tjedana splitski Hajduk muku muči oko pitanja o budućnosti Karla Letice. Sportski direktor kluba Saša Bjelanović u središtu je pozornosti nakon što je Dante Stipica na svoj rođendan odlučio napustiti klub, a čini se da bi njegovim stopama mogao i Karlo.

Niti Ivo Grbić nije siguran za ostanak u Bilom dresu, no puno važnije za Hajduk je sređivanje ostanka Karla Letice, kojemu obveza ističe u ljeto 2019. godine, no ima samo stipendijski ugovor prema kojemu ima plaću od 2 000 eura mjesečno, odnosno deset puta manje od većine ostalih suigrača.

Ključno pitanje, koje se nameće, je kada će se ljudi iz uprave kluba okrenuti konkretnim razgovorima s Karlom, koji je već dobijao ponude od madridskog Reala, PSV Eindhovena i Club Bruggea.

Jer, ukoliko mu uprava poveća plaću na 20 000 eura, koju neki prvotimci i imaju, Splićani bi i eventualnom prodajom bili zadovoljni, s obzirom da bi mogli tražiti kud i kamo veću odštetu. Iako su iz Letičina stožera još početkom ožujka tvrdili da ne postoji vrijeme za žurbu i da se nadaju dogovoru, danas su u poziciji da Letica nema niti naznaka profesionalnog ugovora.

Vrijeme curi za Hajdukovce, a ostanu li bez Karla praktički nemaju adekvatnog golmana za početak sezone i drugo pretkolo Europske lige.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.