Otac Jamesa Rodrigueza: Moj sin želi igrati za Real Madrid, a idol mu je Zinedine Zidane

Otac Jamesa Rodrigueza: Moj sin želi igrati za Real Madrid, a idol mu je Zinedine Zidane

'Bilo bi fantastično jednog dana zaigrati u Realu', priznaje James za kojega bi Monaco mogao tražiti i do 60 milijuna eura

James Rodriguez/Getty Images

Kolumbijski napadač James Rodríguez bit će nakon ovog Svjetskog prvenstva sasvim sigurno jedan od najtraženijih igrača na tržištu, bez obzira što je tek prošlog ljeta sklopio ugovor s Monacom, koji ga je za 45 milijuna eura doveo iz Porta.

Španjolski mediji pišu da Real Madrid i Barcelona predvode utrku za 22-godišnju zvijezdu, a priču je dodatno podgrijao Jamesov otac Wilson koji kaže da je njegov sin oduvijek sanjao da će zaigrati u dresu kraljevskog kluba.

– Od malih nogu govori da želi igrati u Španjolskoj zato jer je njihov nogomet sličan kolumbijskom, puno toga se svodi na tehniku. Zbog stila igre, preferira Real Madrid i vjeruje da bi tamo postigao velike stvari. Idol mu je Zinedine Zidane iz vremena kada je igrao u Realu – otkrio je Rodríguez senior.

Madridski dnevnik As nagađa da će Real krenuti po Jamesa ako proda Ángela di Maríju, a Monaco bi za njega mogao tražiti i do 60 milijuna eura. Prvi strijelac SP-a poručio je da bi bilo „fantastično zaigrati za Real“, premda je, kaže, trenutno fokusiran samo na nastupe u Brazilu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.