Otvaranje U17 Svjetskog prvenstva u Čileu

Otvaranje U17 Svjetskog prvenstva u Čileu

Hrvatska mlada momčad probnu utakmicu imala je prije četiri dana kada je nadigrala Meksiko...

foto: UEFA Sportsfile, HNS

Hrvatska nogometna reprezetacija U17 Svjetsko prvenstvo u Čileu otvorit će susretom protiv domaće momčadi.

Nakon što je hrvatska A reprezentacija 2014. otvorila SP u Brazilu protiv domaćina , ove će godine isto to učiniti i mlada reprezentacija u Čileu. Susret se će se igrati na Nacionalnom stadionu Julio Martinez Pradano s početkom  u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno u noći sa subote na nedjelju u 1:30 po našem vremenu.

 Naša mlada momčad  imala je probu prije četiri dana s  momčadi Meksika koji su pobijedili rezultatom 4:3.

” Uz pozitivnu tremu, osjećaji i uzbuđenje rastu i jedva čekamo da krene utakmica. Svakako da nam je drago kad vidimo da su ljudi uz nas i pružaju nam po ruke podrške” –  izjavio  je kapetan Nikola Moro.

Hrvatska je na Svjetsko prvenstvo otišla u sljedećem sastavu : Adrian Šemper (Dinamo), Ivan Nevistić (Rijeka), Matej Hudećek (Dinamo), Branimir Kalaica (Dinamo), Vinko Soldo (Dinamo), Martin Erlić (Sassuolo), Marko Đira (Dinamo), Nikola Moro ( Dinamo), Luka Pasariček (Dinamo), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Neven Đurasek (Dinamo), Marin Šverko (Karlsruhe), Borna Sosa (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Matko Babić (Lokomotiva), Josip Brekalo (Dinamo), Dino Halilović (Udinese), Marin Karamarko (OSK Otok), Karlo Igor Majić (Dinamo), Bruno Šutalo (Hajduk) i Ivan Delić (Hajduk).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.