Hrvatska u subotu održala otvoreni trening, nedjelja donijela rutinsku kontrolu kampa

Hrvatska u subotu održala otvoreni trening, nedjelja donijela rutinsku kontrolu kampa

Reprezentacija je u subotu trenirala pred nekoliko stotina zainteresiranih navijača i posjetitelja, a pritom je intonirana i hrvatska himna

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je u subotu otvoreni trening u svom kampu u Brazilu, a igrači su oduševili brojne prisutne navijače. Izabranici Nike Kovača odradili su i jedini otvoreni trening u mjesto Mata de Sao Joao, u svojoj bazi tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu, u kojoj se pripremaju za nastup u Skupini A.

Reprezentacija je trenirala pred nekoliko stotina zainteresiranih navijača i posjetitelja, a pritom je intonirana i hrvatska himna. Uoči treninga Hrvatski nogometni savez dijelio je majice, a poslije treninga igrači su prisutnima dijelili lopte. Hrvatski su igrači oduševili tribine brojnim atraktivnim potezima te tako vježbali u vrlo lijepoj atmosferi.

Kontrola u nedjelju

Tijekom nedjelje u Campo de Croatia obavljen je rutinski pregled trening centra hrvatske reprezentacije. Jedna od mjera koje provode brazilske snage sigurnosti je i protueksplozijski pregled koji se obavlja na svim službenim mjestima gdje borave reprezentacije koje sudjeluju na Svjetskom prvenstvu.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.