Sandra Paović osvojila otvoreno stolnotenisko prvenstvo Mađarske za osobe s invaliditetom

Sandra Paović osvojila otvoreno stolnotenisko prvenstvo Mađarske za osobe s invaliditetom

Paović je trijumf u kategoriji 6. stojećih osigurala pobjedama nad Molnar (3:0), Shkolnikovom (3:1), Turos (3:0) i Hochborfer (3:0)

Sandra Paović

Sandra Paović osvojila je naslov prvakinje na Otvorenom stolnoteniskom prvenstvo Mađarske za osobe s invaliditetom. Smotra se od 14. do 16. ožujka održava u Egeru, a pomlađenu Hrvatsku reprezentaciju predvodi europska prvakinja Sandra Paović.

Paović je do trijumfa u kategoriji 6. stojećih savladala redom Mađaricu Doru Molnar s 3:0, Ruskinju Valentinu Shkolnikova 3:1, Mađaricu Bettinu Turos 3:0 i Njemicu Corinnu Hochborfer s 3:0.

– Za Eger me vežu doista lijepe uspomene s mog prošlogodišnjeg početka bavljenja paraolimpijskim stolnim tenisom. Vjerujem da će mi ova današnja pobjeda nagovijestiti dobre rezultate u ovoj godini, a pogotovo za ono najznačajnije natjecanje koje me očekuje, Svjetsko stolnotenisko prvenstvo za osobe s invaliditetom koje će se održati koncem rujna u kineskom Pekingu, istaknula je Paović.

Od mladih snaga posebno je obradovala Mirjana Lučić, članica STKOI Uspon iz Velike Gorice, koja je u finalu izgubila od višestruke paraolimpijske pobjednice Poljakinje Natalie Portyke sa rezultatom 3:0, a po setovima 5:11, 2:11, 1:11.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.