Ozlijeđeni Perišić pregovara o novome ugovoru

Ozlijeđeni Perišić pregovara o novome ugovoru

Ivan Perišić zadovoljan je svojim statusom i nastupima za Wolfsburg te se nada produžiti ugovor koji mu istječe 2017. godine...

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, unatoč stanci na koju je primoran zbog ozljede prepona, konstantno zaprima ponude za odlazak iz Wolfsburga. No, sve bi to trebalo ostati tek na medijskim naklapanjima i “seljakanjima”, budući da vukovima ide vrlo dobro, a i Perišić je svojim statusom u klubu izuzetno zadovoljan.

Potvrdio je to i njegov menadžer Tonči Martić, koji je otkrio i kako naš reprezentativac pregovara o produljenju ugovora koji mu istječe 2017. godine.

“Nadam se da ćemo pregovorima doći do najpovoljnijeg rješenja. Mnogo je klubova bilo zainteresirano za Ivana, ali niti ga je Wolfsburg htio prodati, niti bi on htio otići”, rekao je Martić za njemački Kicker.

Wolfsburg u prvenstvu za vodećim Bayernom zaostaje tek osam bodova, a nanizali su i 11 posljednjih utakmica bez poraza. U posljednja su četiri susreta postigli impresivnih 15 golova, a zadnji veliki trijumf ostvarili su ovoga vikenda na gostovanju kod Werdera u Bremenu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.