Parma ponovno otkazala gostujuću utakmicu!

Parma ponovno otkazala gostujuću utakmicu!

Nogometni klub Parma svakim je tjednom sve bliže (neizbježnom) gašenju zbog ogromnih financijskih problema i višemjesečne neisplate plaća...

Alessandro Lucarelli, Dario Dainelli/Foto: Gettyimages

Premda su nagoviještali kako će sami plaćati gostovanja do kraja tekuće sezone Serie A, nogometaši Parme drugi su tjedan za redom odbili otputovati na prvenstvenu utakmicu.

Ovoga je puta bez borbe ostala Genoa, a Talijanski je nogometni savez decidiran u stavu kako je ovo posljednji put da dopuštaju odgodu Parmine utakmice.

“Pristao sam na odgodu prvenstveno zbog morala igrača, no ne možemo i nećemo to raditi svake nedjelje. Administrativno, riječ je o izuzetno ozbiljnoj situaciji koja se ne smije ponavljati – osim u slučaju intervencije više sile. U ovakvim slučajevima glavnu riječ ima Izvršni odbor saveza, premda osobno ja preuzimam odgovornost”, izjavio je predsjednik FIGC-a Carlo Tavecchio.

Kapetan Parme Alessandro Lucarelli progovorio je o situaciji iz rakursa igrača. “Nećemo igrati u nedjelju. Tražili smo odgodu, a ako ju ne dobijemo pribjeći ćemo štrajku i izgubiti bez borbe za zelenim stolom.”

Zbog višemjesečnih neisplaćenih plaća i gotovo nerješivih financijskih poteškoća, prošloga je vikenda otkazana utakmica kontra Udinesea…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.