Parmin kapetan: “Osakaćeni smo i izdani prekršenim obećanjima”

Parmin kapetan: “Osakaćeni smo i izdani prekršenim obećanjima”

Parmin kapetan konačno se javno oglasio o problemima koji su potpuno devastirali legendarni talijanski klub.

Foto: commons.wikimedia.org/

Kapetan nogometnog kluba Parma Alessandro Lucarelli “napao” je trojicu bivših predsjednika posrnuloga kluba, optuživši ih da su, svaki na svoj način, svojim potezima malo po malo uništili legendarni talijanski klub.

“Čudne su se stvari događale u posljednje dvije godine – klub je plaće počeo isplaćivati posljednjeg predviđenog dana i to nam je bilo jako sumnjivo”, započeo je Lucarelli za Gazzetu dello Sport.

“Bivši vlasnik kluba Ghirardi jednog je dana došao u svlačionicu i rekao da pregovori s Tacijem ne teku najbolje te zbog toga neće biti u mogućnosti isplatiti plaće. Osjećali smo se izadnima i prevarenima, Tacija nikad nismo ni vidjeli, a Ghirardi je rekao da osobno više niti jedan euro neće uložiti u Parmu.”

Lijepe riječi kapetan seniorske ekipe nije imao ni za najnovijeg šefa Giampietra Manetija. “Maneti je promptno dao velika obećanja, pokazao nam izjavu banke kojom je dokazao da ima 100 milijuna eura koje će staviti na raspolaganje Parmi, odnosno u nju uložiti. To je ogroman iznos i ponovno se u nas uvukla sumnja.”

“Tako su se stvari odvijale iz dana u dan, a do danas nismo od svega vidjeli niti eura. Rušenjem kluba ostavili bismo 200 obitelji bez posla, a pritom ne mislim na igrače, već ljude koji imaju oko tisuću eura mjesečno. Svi mi igrači, s te strane, osjećamo veliku odgovornost”, zaključio je.Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.