Pascual: “Hezonja može postati jedinstven, pred njim je sjajna budućnost”

Pascual: “Hezonja može postati jedinstven, pred njim je sjajna budućnost”

Hezonja je u utakmici protiv Real Madrida postigao 15 poena (trica 5/6), a na takvu igru nije ostao nijem Barcelonin trener Xavi Pascual....

Mario Hezonja

Barcelona je srušila Real Madrid (85:80), a Mario Hezonja pokazao je još jednom koliko je talentiran i usredotočen na košarku i svoju budućnost u njoj. Trener Barcelone, Xavi Pascual smatra kako je opet pokazao nesvakidašnji potencijal: “Barcelona se kladila na Hezonju. Odlično radi i pred njim je sjajna budućnost.”

Iako je na parketu proveo 17 minuta, imao je sjajan šut za tricu (5/6) te je dao i velik doprinos obrani. Pascual je prokomentirao njegovu budućnost u Barceloni sljedećim riječima: “Cijeli smo projekt pripremili za Hezonju, on može ispisivati zlatne stranice u budućnosti kluba i moramo mu pomoći u daljnjem razvoju. Hezonja može postati jedinstven košarkaš, ne smijemo dopustiti da ostane samo prosječan”. 

To je dobra znak i za hrvatsku košarkašku reprezentaciju koja u ovom trenutku ima odlične igrače na raspolaganju za predstojeće Europsko prvenstvo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.