Pascual: “Moramo se dobro pripremiti”

Pascual: “Moramo se dobro pripremiti”

Trener Barcelone Xavi Pascual smatra da njegovu momčad očekuje težak posao u četvrtfinalu Lige prvaka protiv PPD Zagreb...

Veselin Vujović/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Trener rukometaša Barcelone Xavi Pascual smatra da njegova momčad mora biti potpuno spremna ako želi eliminirati PPD Zagreb u četvrtfinalu Lige prvaka. Izjavio je: “U ovoj fazi natjecanja nema lakih protivnika. Zagrebaši su upisali pobjede protiv jakih protivnika i eliminirali su Kolding. Vujović veliku pažnju posvećuje taktici, a takav je bio i kao igrač. Moramo biti dobro pripremljeni jer nismo naviknuti na takvu obranu. Oni su momčad sastavljena od iskusnih i mladih igrača. Mogu odigrati jako dobro.”

Nastavio je: “Gostovanja u Ligi prvaka nikad nisu lagana i već u Zagrebu želimo dobar rezultat. Ne smijemo griješiti u igri jer to može protivnika dovesti u prednost.”

Vratar Danijel Šarić misli: “PPD Zagreb igra odlično. Eliminirao je Kolding koji je bolji od njih. Doma su pobjeđivali jake protivnike, no u gostima su slabiji. Zato će to biti dvije različite utakmice. Vujović je svoj karakter prenio na momčad, što posebno vrijedi za obranu. Radujem se, očekuje nas odlična atmosfera u Zagrebu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.