Pavasović-Visković suspendiran na dvije godine

Pavasović-Visković suspendiran na dvije godine

Najteža kazna u hrvatskom nogometu...

Ljubo Pavasović-Visković/Foto: www.hkv.hr

HNK Hajduk dočekao je objavu kazne predsjedniku svog Nadzornog odbora Ljubi Pavasoviću-Viskoviću zbog  “grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice” tijekom ‘vječnog derbija’ igranog na Poljudu 19. rujna.

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević iz rukava je iskuao najtežu kaznu u povijesti Hrvatske nogometne lige, a Pavasović-Viskoviću ‘odrezane’ su čak dvije godine suspenzije od obavljanja svih funkcija u nogometu!

“Prekršaj je počinjen u vrijeme dok se Pavasović-Visković nalazio pod izdržavanjem pravomoćne kazne zabrane obavljanja funkcija od godinu dana pa mu se izriče jedinstvena kazna u trajanju od tri godine, s time da se umanjuje za dio konačno izrečene kazne od 6. veljače 2015. godine”, navodi se u priopćenju.

Na tri mjeseca kaznu zabrane obavljanja funkcije dobio je i sportski direktor majstora s mora Goran Vučević (uz osam tisuća kuna), a kažnjen je i oružar kluba Miro Čolak koji će iz džepa morati platiti tri tisuće kuna. Hajduk je zbog upotrebe baklji i pirotehnike sankcioniran s 35 tisuća kuna, dok je Dinamo zbog neprimjerenog skandiranja svojih navijača kažnjen sa ‘samo’ šest tisuća kuna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.