Pavasović Visković zbog vrijeđanja Brune Marića čeka “najstrožu moguću kaznu

Pavasović Visković zbog vrijeđanja Brune Marića čeka “najstrožu moguću kaznu

Čelnik Hajduka čeka kaznu Hrvatskog nogometnog saveza...

Foto: commons.wikimedia.org - Ballota

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković dane provodi u iščekivanju kazne koju će sasvim sigurno ‘popiti’ zbog izgreda na utakmici Hajduka i Dinama, a koja je odigrana na Poljudu u srpnju ove godine.

Nezadovoljan suđenjem Brune Marića, Pavasović Visković okrenuo se neugodnom verbalnom vrijeđanju arbitra, no čelnik Splićana oštro opovrgava tvrdnje kako je sve otišlo toliko daleko da su se spominjale čak i prijetnje smrću.

“Potpuno je jasno da ću biti najstrože kažnjen, a to je dvije godine zabrane rada u nogometu. Je li to zbog izbora, čekaju li da mi istekne kazna od godine dana koju već izdržavam zbog neodigravanja derbija na Maksimiru, drugo je pitanje. Postoji teorija da bi me mogli i strože kazniti nakon što ovo istekne”, kaže Pavasović Visković.

“Sucu sam psovao i apsolutno mu predbacivao da je namjerno činio to što je činio – po mnogim tumačenjima nepostojeći jedanaesterac za modre u zadnjoj minuti susreta. To sam popratio pridjevima kojima se takva ponašanja obično poprate”, dodao je.

Osim što se ‘posuo pepelom’ i zažalio zbog svog ponašanja, ističe: “S obzirom na to da sam predsjednik NO Hajduka, nije bilo primjereno da se gospodinu Mariću obratim na način na koji sam to učinio. No, mislim da svatko tko živi u Splitu i prati Hajduk jako dobro može razumjeti razloge zbog kojih sam izgubio živce”, zaključuje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.