Pedeset godina HPO-a: Vatreni su spremni, ulaznice u prodaji, a telefoni otvoreni

Pedeset godina HPO-a: Vatreni su spremni, ulaznice u prodaji, a telefoni otvoreni

Prihodi od ulaznica (20 kn) namijenjeni su Zakladi Paraolimpijac, a za sve koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu do 25. rujna otvoren je humanitarni telefon 060/9003

Sve je spremno za nogometni spektakl u povodu 50. obljetnice Hrvatskog paraolimpijskog odbora. U petak 5. rujna s početkom u 19 sati na stadionu Kantrida u Rijeci snage će odmjeriti Vatreni (generacija ’98) i Legende riječkog sporta.

– Iako je u prvom planu humanitarni karakter i proslava paraolimpijskog pokreta, kao pravi sportaši uvijek želimo pobijediti, najavio je bivši Vatreni Dario Šimić.

Uoči utakmice od 14 sati u Centru Zamet održat će se Svečana akademija povodom obilježavanja 50 godina organiziranog bavljenja sportom osoba s invaliditetom Hrvatske.  Na svečanosti će biti uručena priznanja za dugogodišnji rad  djelatnika u sportu osoba s   invaliditetom, osvajačima paraolimpijskih odličja i njihovim trenerima. Predsjedniku Međunarodnog paraolimpijskog odbora Sir Philipu Cravenu  biti će uručena plaketa počasnog člana Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Prihodi od ulaznica (20 kn) namijenjeni su Zakladi Paraolimpijac, a za sve koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu, no žele poduprijeti hrabrost, odlučnost, inspiraciju i jednakost hrvatskih paraolimpijaca, do 25.  rujna otvoren je humanitarni telefon 060/9003.

– Svaki čovjek ima pravo baviti se sportom i to pravo svi trebamo zastupati, istaknuo je Šimić.

Ulaznice za utakmicu prodaju se u turističkoj agenciji my travel (Grivica 4, 51000 Rijeka), a za  zainteresirane izvan Rijeke, molimo da se jave na mail marketing@hpo.hr.

Pusti glas za dobru stvar!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.