Pellegrini: “Lako je otpustiti trenera”

Pellegrini: “Lako je otpustiti trenera”

Manuel Pellegrini komentirao je medijske tvrdnje da će ga naslijediti Jürgen Klopp...

Manuel Pellegrini/Foto: commons.wikimedia.org

Sve su glasnije tvrdnje o tome da će Manchester City na kraju sezone smijeniti Manuela Pellegrinija i dovesti Jürgena Kloppa. Menadžer Manchester Cityja je izjavio: “Nije to tako samo u Manchester Cityju. Kad krenu loši rezultati odmah se razgovara o smjeni trenera. To je lako napraviti, ali nije ispravno. Ja sam ovdje sretan, Manchester City je jedan od najvećih klubova na svijetu. Zadovoljan sam navijačima i vlasnicima, ali nisam zadovoljan rezultatima. Moj ugovor vrijedi i za sljedeću sezonu. U prvoj sezoni bili smo dobri, u drugoj ne baš najbolji.”

Nastavio je: “Treba se znati nositi s tračevima. Ja vjerujem u kvalitetu svog rada, ali ne može se svake sezone biti prvak. Trenutno ne razmišljam o sljedećoj sezoni. Imam podršku svih u klubu i nemam pritisak. Ne razmišljam o budućnosti, već o sadašnjosti. Nije mi potrebno nikakvo osiguranje. Svim velikim klubovima je važno igrati u Ligi prvaka, ali ove godine u tom društvu nije bio Manchester United. Liga prvaka je naš cilj. Vjerujem da ćemo ovog vikenda slaviti protiv West Hama i da ćemo se plasirati u Ligu prvaka.”

Kritizirao je Tourea: “On je vrlo važan igrač Manchester Cityja i njegovom formom nikako nisam zadovoljan. Unatoč tome, ostaje u klubu i sljedeće sezone. Mnogo je razloga zbog kojih ne igra kao prošle sezone i moramo mu pomoći da opet bude u dobroj formi.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.