Pellegrini: “Vratit ćemo titulu na Etihad”

Pellegrini: “Vratit ćemo titulu na Etihad”

Manuel Pellegrini radi na igračkoj križaljci za sljedeću sezonu...

Manuel Pellegrini/Foto: Gettyimages

Premda su ga otočki mediji već smijenili, Manuel Pellegrini najozbiljnije se bacio na pripremanje sljedeće sezone koju će, nada se, provesti na starom radnom mjestu.

Menadžer Manchester Cityja uvjeren je kako će građani sljedeće sezone ‘vratiti’ trofej u svoje vitrine, nakon što ga je ove godine dominantno ‘oteo’ Chelsea.

“Siguran sam da ćemo se vratiti još bolji i ponovno donijeti titulu na Etihad. Mnogo je toga u našem projektu što ćemo nastojati popraviti sljedeće sezone, svakodnevno sam u kontaktu s vlasnicima i dobro znam tko što misli”, kaže Pellegrini.

Ljetni prijelazni rok sigurno će u Cityjevu svlačionicu donijeti neka nova lica, neki će otići – dakle, na igračkoj se križaljci već radi.

“U razgovorima s Txikijem Begiristainom i Ferranom Sorianom vidjet ćemo na kojim su nam pozicijama potrebna pojačanja kako bismo vratili naslov prvaka. Svakoj momčadi trebaju promjene svake godine, to bih rekao i da smo obranili naslov. Moramo vidjeti tko treba otići, a koga treba dovesti. To je vrlo komplicirana zadaća jer nemamo pravo na pogrešku”, zaključio je Čileanac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.