Perišić i Dell’Orco oduševili Brazilce na Poreč Majoru

Perišić i Dell’Orco oduševili Brazilce na Poreč Majoru

Mihai Stetcu/ Swatch Beach Volleyball Major Series/ Red Bull Content Pool

Jučer su nažalost vremenske (ne)prilike imale glavnu ulogu na Poreč Majoru. Poremetile su porečke pješčano-odbojkaške planove za jučerašnje popodne i večer te se neki mečevi nisu uspjeli odigrati. Možemo se samo nadati da će vrijeme imati više obzira prema Poreču i Poreč Majoru danas i preostalih dana turnira.

Nevrijeme je spriječilo najiščekivaniji meč jučer – Perišića i Dell’Orca s Alvarom Filhom i Saymonom Barbosom te je tako nevrijeme nažalost ispalo pobjednik dana. No, danas je novi dan, a meč Perišić/Dell’Orco s Brazilcima odigran je odmah u 9 ujutro na terenu 3 kraj hotela Valamar Zagreb. Zlatni Brazilci iz Fort Lauderdalea pobijedili su u oba seta s 21:10. Ivana i Nikšu očekuje i meč u 9 navečer, u Red Bull Beach Areni, pod svjetlima reflektora. Večerašnji suparnici su im Amerikanci Casey Patterson i Theodore Brunner. Nadamo se da će se bar ta devetka posrećiti našem timu. Bar sa jednim setom, jer to do sada nije uspjelo nijednom našem timu na Poreč Majoru 2017.

Jučerašnje popodnevne mečeve naših započeli su u 16 sati na centralnom terenu Filip Silić i Ivan Đorđević, a s druge strane mreže bili su Poljaci Maciej Rudol i Jakub Szalankiewicz. Pobijedili su Poljaci s 21:13 i 21:18. Ujedno, to je jedini meč kojem je vrijeme dozvolilo da bude jučer poslije podne odigran u Red Bull Beach Areni. Oba tima igraju u grupi H, a danas je našem dvojcu Silić/Đorđević na istom mjestu, također u 16 sati na rasporedu meč s Australcima Christopherom McHughom i Damienom Schumannom (koji su u kvalifikacijama pobijedili Pribanića i Čičkovića).

U grupi B Krešimir Karaula i Marin Jerčić igraju protiv Rusa Olega Stoyanovskiya i Artema Yarzutkina, također u 16 sati, ali na terenu 3. Jučer Krešimiru i Marinu Latvijci Aleksandrs Samoilovs i Janis Smedins nisu baš dozvolili da se naigraju u meču koji je završio s 21:8 i 21:9 za Latvijce.

Maja Roško i Jurja Vlašić trebale bi igrati protiv Švicarki Tanje Hüberli i Nine Betschart točno u podne na terenu 4 u Zelenoj laguni. ali taj meč je upitan jer su jučer zbog ozljede Maja i Jurja morale prekinuti prvi set svog popodnevnog meča. Meč je osvojio ukrajinski tim Valentyna Davidova i Ievgeniija Shchypkova s 2:0.
Dinu Bečić i Saru Radanović u jučerašnjem je predvečernjem okršaju s Njemicama Laurom Ludwig i Margaretom Kozuch ubrzo nakon početka meča prekinula jaka kiša i nevrijeme, ali ne zadugo. Nastavak je donio pobjedu Njemicama s 21:6 i 21:11, a za Dinu i Saru drugi izgubljeni meč u danu. Danas ih na terenu 3 kod hotela Valamar Zagreb očekuju Njemice Isabel Schneider i Victoria Bieneck, također točno u podne.

Mečeve možete gledati i na live streamu https://hr.swatchmajorseries.com/en/users/registration.

FOTO: Mihai Stetcu/ Swatch Beach Volleyball Major Series/ Red Bull Content Pool

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.