Perišić kapetan protiv Estonije

Perišić kapetan protiv Estonije

Nakon što je protiv Ukrajine utakmicu morao gledati s tribina, Ivan Perišić će u sutrašnjem prijateljskom susretu protiv Estonije biti kapetan hrvatske nogometne reprezentacije po prvi puta u karijeri.

– Bio sam tužan što ne mogu igrati protiv Ukrajine, nitko to nije želio više od mene. Međutim, sutra nas čeka Estonija, a meni je pripala čast po prvi put izvesti momčad na teren kao kapetan. Nitko nije ponosniji od mene, tako da jedva čekam – rekao je Interov veznjak.

Ovu je priliku Perišić dobio zbog izostanka Luke Modrića osim kojeg će sutra nedostajati i Subašić, Rakitić, Mandžukić, Kalinić i Brozović. Stoga je Ante Čačić planirao sutra od prve minute staviti igrače s manje minuta u nacionalnom dresu.

– Ovo im je još jedna prilika da potvrde da su s pravom u reprezentaciji i da su njezin dio. Svi mogu dati svoj obol, kao što su to činili i do sada te očekujem motiviranu, odgovornu i discipliniranu Hrvatsku koja će težiti dobroj igri i tražiti dobar rezultat – istaknuo je izbornik Čačić.

Utakmica se igra u glavnom i najvećem gradu Estonije, Tallinu, s početkom u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.