PERIŠIĆ: `Nastupi za Hrvatsku su mi najdraži trenutci!´

PERIŠIĆ: `Nastupi za Hrvatsku su mi najdraži trenutci!´

Ivan Perišić/Foto: Gettyimages

Za hrvatske navijače nema dvojbe – Ivan Perišić bio je najbolji hrvatski reprezentativac u 2015. godini, nastavivši tako tamo gdje je stao godinu prije.
Ivan može biti zadovoljan svojim igrama u 2015. godini. Nakon što je oduševio svojim predstavama na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i na početku Europskih kvalifikacija za Euro 2016. izabran je za najboljeg Vatrenog u 2015.

“Svaka utakmica i nastup za hrvatsku reprezentaciju moji su najdraži trenuci. Pogotovo nastupi na velikim natjecanjima, Svjetskom i Europskom prvenstvu. Te osjećaje i emocije nikada neću zaboraviti. Igranje u drugoj zemlji pred tolikim brojem naših navijača i protiv najboljih svjetskih igrača je za mene vrh”, kazao je Perišić za hns-cff.hr u osvrtu na svoje nastupe u reprezentativnom dresu.

“U početku sam prilikom nastupa za reprezentaciju bio u određenom grču, no sada se hvala Bogu otvorilo i ide mi dobro. Želim stoga svim suigračima u reprezentaciji i sebi samo puno zdravlja i sreće da napokon napravimo nešto veliko”, dodao je hrvatski reprezentativac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.