Perišić o Kaliniću: “Znam što su mu treneri u reprezentaciji radili pa i ja bih pukao na njegovom mjestu“!

Perišić o Kaliniću: “Znam što su mu treneri u reprezentaciji radili pa i ja bih pukao na njegovom mjestu“!

Ivan je stao u obranu Nikole.

Ivan Perišić nalazi se u Splitu i to na zasluženom odmoru nakon što je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. U razgovoru za Sportske novosti progovorio je o Nikoli Kaliniću i njegovom izbacivanju iz kampa reprezentacije:

“Kale je moj najbolji prijatelj i mene je osobno sve to jako pogodilo. Te noći kad je pala odluka da ga se protjera, spavao sam samo sat ili dva. Jednostavno nisam mogao zaspati jer znam kakav je igrač i momak i bilo mi je teško zbog njega“, započeo je.

“Jako dobro poznajem njegovu povijest u reprezentaciji i znam što su mu treneri sve ovdje radili. I da se meni to događalo, vjerojatno bih pukao prije njega. I mišljenja sam da je izabrao krivi trenutak za takvo nešto“, dodao je napadač Intera te dao do znanja da je na Kalinićevoj strani.

Za kraj, osvrnuo se i na oproštaj od Vatrenih:

“Za druge reprezentativce ne znam, ali znam da ću ja igrati za reprezentaciju dokle god budem mogao i budem pozivan. Kad vidim da dolaze bolji i mlađi, bit ću im spreman pomoći im, bilo to na pola sata ili cijeli susret“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.