Perišić ‘srušio’ internet: Tisuće navijača Uniteda priželjkuju Perišića u Manchesteru!

Perišić ‘srušio’ internet: Tisuće navijača Uniteda priželjkuju Perišića u Manchesteru!

Ovih dana u svim svjetskim medijima kruže priče kako će hrvatski reprezentativac Ivan Perišić napustiti Milano i preseliti u Manchester. Priča o prelasku Perišića u United navodno je već gotova stvar. Gazzetta dello Sport javlja kako su završeni pregovori i da će United platiti Interu 52 milijuna eura. Tako bi Perišić postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Perišića je htio dovesti i PSG, ali je Mourinho bio brži. Naime, Portugalac je toliko ‘lud’ za našim Perišićem da je krajem ožujka je stigao u Zagreb na kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatska i Ukrajine. Iako je Mourinho izjavio da u Zagreb nije stigao zbog Perišića, već ‘turistički’, svima je odmah bilo jasno da se Mourinho  sastao s našim reprezentativcem i razgovarao o transferu u United.

Dok se Mourinho i čelnici Intera dogovaraju oko transfera, navijači Uniteda ‘srušili’ su internet s raznim fotomontažama s likom našeg Perišića. Svima je poznato da je United klub s najviše navijača na svijetu, Perišić nije ni došao u Manchester, ali već je postao ljubimac navijača slavnog engleskog kluba.

Manchester United are close to an agreement with Inter for Ivan Perisic worth €52m. (GazettaDelloSport) Do you want him at #MUFC next season?

A post shared by ◀MANCHESTER UNITED▶19/3 (@man_united_fc_news) on

Ivan Perisic to Utd? Comment below #manutd #manchesterunited #ivanperisic #perisic #ivan #inter #transferwindow

A post shared by Football Transfers (@football_news_rumors) on

四千八百萬磅! 睇你踢成點喇! #perisic44 #perisic #manutdfc #mufc #mufclive #蕭叔叔

A post shared by 曼聯 香港 talk (@mutalkinhk) on

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.