Perišić: Uvjeti za igru su bili katastrofalni

Perišić: Uvjeti za igru su bili katastrofalni

Kapetan Hrvatske u današnjoj utakmici Ivan Perišić nije bio zadovoljan kvalitetom terena u Tallinnu te je bez ustručavanja izrazio svoje nezadovoljstvo.

Ivan Perišić u akciji protiv Portugala. Foto: www.facebook.com/uefaeuro

Hrvatska je danas poražena od Estonije s teških 3:0 u prijateljskom susretu, a stigle su i reakcije nekih igrača nakon susreta. Najžešću kritiku dao je današnji kapetan Ivan Perišić, ali ne svojim suigračima već predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru te je izrazio nezadovoljstvo uvjetima za igru prenosi HRT.

“Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan”, rekao je Perišić.

Ova Perišićeva izjava ima smisla jer se u 63. minuti susreta ozlijedio Marko Pjaca. Mladom krilnom igraču Juventusa propalo je koljeno i mogla bi ga čekati dulja pauza. Ipak, Perišić u uvjetima za igru ne traži izgovor za ovaj neočekivani poraz.

“To nam nije isprika za ovakav poraz. Iako smo imali svoje šanse nismo zabili gol. Oni su stvarno bili motivirani, ali kao što sam rekao dva dana prije doći tu i igrati na ovakvom terenu i u ovakvim uvjetima nema smisla”, dodao je igrač talijanskog Intera.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.