Perišićev agent: “Mancini jako želi Ivana, ali Wolfsburg ga mora pustiti”

Perišićev agent: “Mancini jako želi Ivana, ali Wolfsburg ga mora pustiti”

Ivan Perišić jako je blizu prelasku u milanski Inter...

Nakon što je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić propustio posljednju prijateljsku utakmicu svog Wolfsburga, sve je izglednije kako će karijeru vrlo brzo nastaviti u milanskom Interu.

Transfer o kojemu se spekulira tjednima tako bi konačno mogao dobiti svoj epilog, a vrlo vjerojatna potvrda tomu jest upravo remi vukova s Lechijom (1:1) izboren bez pomoći hrvatskog ofenzivca.

Perišićev agent Mićo Martić Bildu je otkrio kako se nešto definitivno ‘kuha’, a jelo je – čini se – u završnoj fazi serviranja. “Ivan ima fantastičnu ponudu. Ako se Inter uspije dogovoriti s Wolfsburgom, vjerojatno odlazi. On je svakako zainteresiran.”

Nerrazzuri već neko vrijeme prate Perišića, a Roberto Mancini u nekoliko je izjava dao naslutiti svoj interes za Ivanove usluge. “Roberto Mancini inzistira na Ivanu. Inter je veliki klub i svakom je igraču ogroman kompliment kad ga želi takva institucija. Moramo razgovarati s Klausom Allofsom, poštujemo i Wolfsburg te treba vidjeti hoće li ga pustiti”, prenosi Bild Martićeve riječi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.