Perišićev transfer u Manchester otključava igrač od 60 milijuna eura

Perišićev transfer u Manchester otključava igrač od 60 milijuna eura

Nastavljaju se pregovori Intera i Manchester Uniteda oko prodaje Ivana Perišića a u narednim danima se očekuje i službena potvrda transfera hrvatskog nogometnog reprezentativca koji bi sljedeće sezone trebao igrati na Otoku.

Transfer još uvijek nije zaključen iz razloga što Inter ne uzmiče od cijene od 55 milijuna eura za Hrvata, dok Manchester United traži načine po kojima bi manje platio 28-godišnjeg igrača. Tako se spominje jedna od opcija koja bi mogla natjerati talijanski klub na puštanje Perišića. Naime, pojavila se mogućnost da klubovi izvrše zamjenu igrača, pa da tako Perišić ode u Manchester, dok bi u smjeru Milana otišao Anthony Martial.

Martiala je u ljeto 2015. godine United platio čak 60 milijuna eura kao novu, veliku nadu, no igrač se nije uspio prilagoditi na engleski nogomet i do sada nije imao zapaženi kontinuitet nastupa. S druge strane, Inter bi svakako pristao na ovakav dogovor budući da bi se riješili nezadovoljnog igrača i pritom dobili mladog igrača koji bi možda baš u Interu mogao potvrditi svoj veliki potencijal.

Takav razvoj događaja tek treba potvrditi Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda, no još uvijek nije isključeno kako će Manchester United platiti traženu odštetu za Perišića, koliko god ona bila nerealno visoka i zadržati mladog Francuza kojeg je ne tako davno platio 60 milijuna eura. Naredni dani bi trebali dati odgovor na to pitanje, no sve je izglednije kako će vrlo brzo Ivan Perišić postati igrač Manchester Uniteda.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.