PEROŠEVIĆ: “PREDIVNO ISKUSTVO I POTICAJ ZA DALJE”

PEROŠEVIĆ: “PREDIVNO ISKUSTVO I POTICAJ ZA DALJE”

Reprezentativac Antonio Perošević, član osječkog prvoligaša, sažeo je dojmove po završetku hrvatskog nastupa na China Cupu u Nanningu.

Foto: hns-cff.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija u oba je svoja nastupa na China Cupu odigrala 1:1, protiv Čilea i Kine te potom izgubila na jedanaesterce, ali ostavila je dobar dojam na terenu.

“Izrazito sam zadovoljan igrom momčadi u obje utakmice, pokazali smo da igrači iz hrvatske lige uistinu vrijede, jedino nismo imali sreće pri izvođenju jedanaesteraca. No, to je uvijek lutrija i manje je važno. Na osobnoj razini nisam zadovoljan jer nikada nisam zadovoljan kada ne zabijem, ali najvažnija je dobra prezentacija momčadi i kvalitetno druženje”, zaključuje Antonio Perošević.

“Ovakav turnir nam je izuzetno bitan da vidimo gdje smo. Čile je neusporedivo jači i od Kine i od Islanda i mislim da smo se pokazali u dobrom svjetlu”, dodao je.

Perošević je bio među izvođačima jedanaesteraca protiv Kineza, ali njegova se lopta odbila od prečke na gol-crtu.

“Činilo mi se u tom trenutku da je lopta ušla, ali s obzirom da su suci signalizirali da nije, nema se što drugo reći”, kratak je bio nogometaš Osijeka.

O dojmovima s puta mladi reprezentativac odgovara: “Kina je ogromna država, Nanning je velik grad, i cijeli put je za mene predivno novo iskustvo, motiv i poticaj za dalje.”

Igrači se sada vraćaju klupskim obvezama u MAXtv Prvoj ligi.

“Na proljeće će Osijek biti još jači. Napunili smo se samopouzdanjem zahvaljujući ovim pozivima. Svima nam je drago što su se stvari ovako odvijale i nadam se da ćemo ubuduće također imati priliku igrati za reprezentaciju”, zaključio je Antonio Perošević.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.