Petorica Hrvata kandidati za najbolju momčad Lige prvaka

Petorica Hrvata kandidati za najbolju momčad Lige prvaka

EHF je objavio kandidate za najbolju momčad Lige prvaka...

Objavljeni su kandidati za najbolju momčad ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Međunarodna rukometna federacija (EHF) u svoj je izbor uvrstila i petoricu hrvatskih rukometaša, a svoje im glasove možete dati na službenim stranicama EHF-a.

Veliku čast dobio je i trener jedinog hrvatskog predstavnika u Ligi prvaka Veselin Vujović, koji se našao u konkurenciji za najboljeg stratega s imenima kao što su Gislason (Kiel), Gonzalez (Vardar), Pastor (Szeged) i Dušebajev (Kielce).

Jedan od najvećih vratarskih talenata svijeta Filip Ivić zaslužio je svoje mjesto među legendama – Omeyerom, Šterbikom, Miklerom i Šarićem, u izboru za najboljeg pivota Renatu Suliću konkurencija će biti Syprzak, Aguinagalde, Wiencek i Özbahar, a glasati se može i za još jednog Zagrebaša, kapetana plinara Zlatka Horvata.

Iznenađujuće, EHF u svoj izbor nije uvrstio najboljeg hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka, već srednjeg vanjskog Vardara Ivana Karačića, a u obrambenom će se redu za mjesto u najboljoj ekipi boriti PSG-ov Jakov Gojun.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.