Pirlo: “Napuštam Juventus ako pobijedimo Barcelonu!”

Pirlo: “Napuštam Juventus ako pobijedimo Barcelonu!”

Pirlo napušta klub ako Juventus osvoji Ligu prvaka...

Andrea Pirlo/Getty Images

Andrea Pirlo najavio je sutrašnje finale Lige prvaka. Izjavio je: “Ovo će biti moje finale, ali to i nije posebno važno. Svako finale je jedinstveno i potpuno drugačije. Svjesni smo da je Barcelona favorit, no ništa nije nemoguće. Ja sam doživio i pobjedu i poraz u finalu. Poraz od Liverpoola u Istanbulu je bio jedan od najgorih trenutaka moga života. O tome ću razmišljati uoči Barcelone jer se ne želim opet tako osjećati.”

Govorio je o svojoj budućnosti: “Osvojena Liga prvaka bila bi sjajan kraj mog igranja za Juventus i povijesni dan za cijeli klub. Ako osvojimo trofej mislim da ću sigurno napustiti Juventus i Italiju. A što nakon Italije? MLS bi mogao biti dobar izbor, no još ne razmišljam o tome. Mislim samo na Juventus i finale. Siguran sam da još neću završiti karijeru i igrat ću dok me budu veselili treninzi svakog dana.”

Osvrnuo se na Pogbu: “Ne znam hoće li ostati u Juventusu, no na najboljem je putu da postane jedan od najboljih veznih igrača Europe. Mlad je i dugo može biti u takvoj formi.”

Spomenuo je i Xavija: “Sretan sam što sam često igrao protiv njega. Na terenu je veliki pobjednik, a izvan terena sjajan čovjek.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.