Pivarić i Antolić produžili ugovore

Pivarić i Antolić produžili ugovore

Domagoj Antolić i Josip Pivarić potpisali su nove ugovore...

Foto: GNK Dinamo

Samo dva dana nakon sjajne pobjede protiv Arsenala Dinamo je produžio ugovore s Josipom Pivarićem i Domagojem Antolićem, a obojica su potpisala na dodatnih pet godina. Pivarić misli: “Već sam 20 godina u Dinamu i svaka sezona je sve bolja. Zaista je ovo nešto predivno, obožavam svoj klub i presretan sam novog ugovora koji znači ostanak. Godinu i pol smo bez poraza uz osvojenu dvostruku krunu, a još smo i svladali Arsenal u Ligi prvaka. Pa zar može bolje? Bio sam ozlijeđen, no vratio sam se još jači. Sav trud mi se isplatio pogocima u Albaniji i protiv Arsenala. Sretan sam jer ću još dugo biti ovdje.”

Antolić je dodao: “Iznimno sam sretan jer sam na pet godina potpisao za svoj klub. Ja sam iz Zagreba i ovo je ispunjenje mojih dječačkih maštanja. Kapetan sam momčadi u Ligi prvaka i to momčadi koja je dobila Arsenal. Tu sreću je riječima teško opisati.”

Zoran Mamić je također podijelio dojmove: “Obojica su sjajni igrači i kvalitetne osobe. Uvijek su vedri i pravi su vođe. Zaista ih je užitak imati u svlačionici. Iznimna su snaga Dinama i jako sam ponosan što je ostati s nama.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.