Pivarić ostao bez nastupa u Francuskoj

Pivarić ostao bez nastupa u Francuskoj

GNK DINAMO ZAGREB/Facebook

Pivarić  vjerovatno ostao bez nastupa u Francuskoj

Iz Dinama su potvrdili loše vijesti – ozljeda Josipa Pivarića na pripremama u Španjolskoj ipak je teže prirode i za njega je sezona najvjerojatnije završena, a neće moći igrati niti na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Ozljeda zbog koje je Pivarić napustio igru malo prije poluvremena utakmice protiv norveškog Stromsgodseta pokazala se kao najgora moguća jer su stradali prednji križni ligamenti desnog koljena. Pivarić će tako van terena biti više mjeseci pa mu gotovo sigurno otpada i odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

„Sigurno da nam je ovo veliki udarac jer se radi o igraču koji je standardan u sastavu i koji je bio nositelj energije, agresivnosti, pozitive i općenito kvalitete. Puno će nam nedostajati na terenu i van njega“, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon što je saznao rezultate pretraga.

„Ma grozno. Kaj da kažem? Niš. Nije moglo gore… Ozljeda, trenutak… Nije moglo u gorem trenutku. Sutra ću već drugačije razmišljati, zapeti, dati sve od sebe da bi se što prije vratio na teren“, poručio je Pivarić

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.