Pjaca: ‘Mandžukić mi je puno pomogao, postali smo veliki prijatelji’

Pjaca: ‘Mandžukić mi je puno pomogao, postali smo veliki prijatelji’

'Prijatelji smo, imamo sjajan odnos još iz reprezentacije. Pomogao mi je puno, na terenu i izvan njega. Daje mi savjete na svakom treningu, svakoj utakmici. Stvarno sam mu zahvalan.'

Nakon dolaska u Juventus, hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u srijedu je upisao prvi nastup od prve minute za ‘Staru damu’. Pjaca bi sigurno i prije našao mjesto u prvih 11, ali zbog ozljede Pjaca nije igrao punih dva mjeseca, propustio je i uzvratnu utakmicu protiv Dinama u Ligi prvaka, u kojoj se sigurno silno želio zaigrati.

Marko je već u prvim nastupima za Juventus pokazao o kakvom se igraču radi, i ubrzo je postao miljenik navijača.

‘Jako sam sretan što sam se vratio nakon ozljede i krenuo protiv Crotonea. Naravno da nam je bilo najvažnije ostvariti pobjedu i u tome smo uspjeli tako da smo se svi zadovoljni vratili u Torino’ – rekao je Pjaca za SkySport 24.

Poslije utakmice protiv Crotonea stigle su brojne pohvale od strane navijača.

‘To mi jako puno znači i nastavit ću davati sve od sebe jer se u nogometu ne živi od jučer nego samo od onoga što dolazi. Naravno da mi je jako drago čuti pohvale od takvih svjetskih igrača. Sretan sam što Allegri vjeruje da imam sjajnu budućnost. Moram napredovati. Mogu igrati onako kako Allegri želi. Drago mi je i zbog pohvala navijača, veliko im hvala na tome, a ja ću se truditi svojim igrama opravdati sjajnu podršku koju mi pružaju’.

Marko je progovorio i o prijateljstvu s  Marijem Mandžukićem.

‘Prijatelji smo, imamo sjajan odnos još iz reprezentacije. Pomogao mi je puno, na terenu i izvan njega. Daje mi savjete na svakom treningu, svakoj utakmici. Stvarno sam mu zahvalan.’

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.