Pjaca: “Ne odlazim dok ne osjetim puni Maksimir!”

Pjaca: “Ne odlazim dok ne osjetim puni Maksimir!”

Marko Pjaca još ne želi otići iz Dinama...

Marko Pjaca/Getty Images

Marko Pjaca ove je sezone jedan od najboljih igrača Dinama. Bologna je prošle zime nudila više od osam milijuna eura, no Pjaca nije želio otići. Izjavio je: “O tome razmišljam samo kad mi netko spomene. Ne razmišljam o prošlosti, gledam samo u budućnost. No, naravno da mi je drago što je neki klub prepoznao moju kvalitetu i bio spreman toliko platiti da me dovede. Ipak mislim da sam dobro postupio kad sam odlučio ostati u Dinamu.”

Nastavio je: “Ne smijemo se nikad opustiti tijekom utakmice jer nam se to može osvetiti u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Još se ne osjećam spremnim za odlazak iz Dinama. Znam da igrači odlaze sve ranije zbog egzistencije, ali ja želim Dinamo u Ligi prvaka na punom Maksimiru i u boljoj atmosferi od trenutne. Ne želim otići iz Dinama prije nego što to doživim. Nadam se da će me izbornik Kovač opet pozvati i vjerujem da ću u prijateljskim utakmicama izboriti povjerenje za nastup u kvalifikacijama. Prilika će sigurno biti, a ja moram opravdati povjerenje.”

Zaključio je: “Stigao je trenutak da dvostruka kruna opet bude u Maksimiru. No, i u ostalim utakmicama moramo biti motivirani. To je prilika za uigravanje uoči europskih utakmica. Ja također moram raditi na tome da iskoristim svaku priliku koju dobijem.”

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.