Pjaca: “Ne odlazim dok ne osjetim puni Maksimir!”

Pjaca: “Ne odlazim dok ne osjetim puni Maksimir!”

Marko Pjaca još ne želi otići iz Dinama...

Marko Pjaca/Getty Images

Marko Pjaca ove je sezone jedan od najboljih igrača Dinama. Bologna je prošle zime nudila više od osam milijuna eura, no Pjaca nije želio otići. Izjavio je: “O tome razmišljam samo kad mi netko spomene. Ne razmišljam o prošlosti, gledam samo u budućnost. No, naravno da mi je drago što je neki klub prepoznao moju kvalitetu i bio spreman toliko platiti da me dovede. Ipak mislim da sam dobro postupio kad sam odlučio ostati u Dinamu.”

Nastavio je: “Ne smijemo se nikad opustiti tijekom utakmice jer nam se to može osvetiti u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Još se ne osjećam spremnim za odlazak iz Dinama. Znam da igrači odlaze sve ranije zbog egzistencije, ali ja želim Dinamo u Ligi prvaka na punom Maksimiru i u boljoj atmosferi od trenutne. Ne želim otići iz Dinama prije nego što to doživim. Nadam se da će me izbornik Kovač opet pozvati i vjerujem da ću u prijateljskim utakmicama izboriti povjerenje za nastup u kvalifikacijama. Prilika će sigurno biti, a ja moram opravdati povjerenje.”

Zaključio je: “Stigao je trenutak da dvostruka kruna opet bude u Maksimiru. No, i u ostalim utakmicama moramo biti motivirani. To je prilika za uigravanje uoči europskih utakmica. Ja također moram raditi na tome da iskoristim svaku priliku koju dobijem.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.