Pjaca: “Ne razmišljam o odlasku”

Pjaca: “Ne razmišljam o odlasku”

Marko Pjaca ne razmišlja o ponudama drugih klubova...

Marko Pjaca/Foto: Gettyimages

Marko Pjaca posljednjih mjeseci ima brojne ponude za odlazak iz Dinama, no ipak je koncentriran samo na Dinamo. Za Sportske novosti je izjavio: “Iskreno, uopće ne razmišljam o ponudama. Naravno da saznam iz novina ili od drugih ljudi za sve zainteresirane klubove i drago mi je zbog toga. No, konkretnih dogovora nema ili ja za njih ne znam. Moj agent je Marko Naletilić i dogovori smo da mi kaže tek kad bude nešto konkretno. Do tada razmišljam samo o Dinamu. Uskoro počinje nova sezona u kojoj imamo velike ambicije i ne želim da me nagađanja o transferu dekoncentriraju.”

Dobio je nekoliko nogometnih Oscara: “Drago mi je što su me mediji stavili na vrh. Posebno je lijep osjećaj kad se s time slažu i navijači jer se nogomet igra zbog njih. Također me raduje priznanje od trenera i igrača.”

Protiv Italije je ostao na klupi: “Nemam komentara. Izbornik donosi odluku, a moje je da izborim poziv za iduće utakmice. Vrijedno je iskustvo dijeliti svlačionicu s igračima Atletica, Barcelone i Reala. Jako sam ponosan zbog toga. Možda se čini da se moja karijera prebrzo razvila, no cijeli život sam se trudio i uspjeh ne može doći prebrzo. U posljednjoj utakmici protiv Žiline nisam uputio udarac u nekoliko dobrih situacija, a možda sam morao. Noge su još teške od napornih priprema, no sve će ubrzo biti u redu. U odnosu na prošlu sezonu imamo momčadski duh i zato imamo veće izglede za uspjeh u Europi jer nije dvojbeno da smo dovoljno kvalitetni. Nadam se da će stadion opet biti pun jer smo pokazali gledateljima da imaju što vidjeti.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.