PJACA PREDSTAVLJEN: “Došao sam pomoći Juventusu i osvajati trofeje”

PJACA PREDSTAVLJEN: “Došao sam pomoći Juventusu i osvajati trofeje”

Marko Pjaca foto: Facebook Juventus

U srijedu je torinski nogometni velikan posvetio jednom od svojih ovoljetnih pojačanja, Marku Pjaci, a Vatreni je uz druženje s navijačima, fotografiranje i potpisivanje autograma održao i premijernu konferenciju za medije.

“Došao sam pomoći Juventusu osvajati trofeje u narednim godinama. To je klub bogate povijesti, a ujedno želim napredovati kao igrač, biti bolji iz treninga u trening. Niti jednog trenutka nisam dvojio oko dolaska u Juventus, a dat ću sve od sebe bez obzira na kojoj poziciji budem igrao”  rekao je Pjaca koji je pritom progovorio i o svom dokazivanju u talijanskom prvoligašu:

“Juventus me skupo platio, ali uložio je i u druge igrače te ne osjećam pritisak. Pokušat ću dokazati da su napravili dobar posao i opravdati cijenu, a vjerujem da će Juventus osvojiti još jedan naslov prvaka Italije. Ovaj 21-godišnjak  u talijanskom klubu  će nositi dres s brojem 20, a Juventus je za njega izdvojio iznos od 23 milijuna eura.

Pjaca je istaknuo i kako je s Mandžukićem u sjajnim odnosima te kako mu  je odkada je došao puno pomagao u lakšoj prilagodbi. “Velika mi je podrška bio sam s njim u kontaktu i prije dolaska u Torino. Rekao mi je divne stvari o Juventusu.”

S Juventusom ima velika očekivanja: “Želim osvojiti talijansko prvenstvo i kup, a nadam se da ćemo što dalje dogurati u Ligi prvaka. Jako sam uzbuđen i sretan, jedva čekam zaigrati u talijanskom prvenstvu.”

Mario Mandžukić/Foto: Gettyimages

Mario Mandžukić/Foto: Gettyimages

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.