Plavi orkestar podržao projekt “I Ti to možeš”

Plavi orkestar podržao projekt “I Ti to možeš”

Projekt "I Ti to možeš" dobio je potporu Plavog orkestra...

Program “I Ti to možeš”, koji je osmislila Udruga za promicanje hrvatskog sporta Hrvatska reprezentacija, podržao je i Plavi orkestar. Oni su se pridružili poznatim sportašima i javnim osobama koje promoviraju bavljenje sportom za djecu s invaliditetom, djecu s kroničnim bolestima i ostalu djecu.

Plavi orkestar je jedan od najpopularnijih glazbenih sastava na području krajem 1980-ih, osnovani su u Sarajevu 1983. godine. Njihov rad je bio više puta nagrađivan. Ukupno su izdali osam albuma i održali više od 1500 koncerta diljem svijeta. Najveći broj koncerata održan je širom lijepe naše. U jednoj glazbenoj enciklopediji stoji da je Plavi orkestar “kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih”.

Program “I Ti to možeš” do sada su podržali brojni domaći i strani sportaši i sportašice, sportski savezi i klubovi, dužnosnici te javne osobe Lijepe naše. Svakom podrškom koju nam iskažete, sve smo više uvjereni koliko cijenite naš trud i rad. Cilj nam je da svakom djetetu, svakom čovjeku, svakoj poznatoj i nepoznatoj osobi zajedno s nama poručite: “I ti to možeš”.

Iznimno nam je drago što su se upravo oni pridružili programu Udruge Hrvatske reprezentacije “I Ti ti možeš”. Program prepoznajete sve više i na tome smo vam jako zahvalni!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.