Pletikosa pregovara s Deportivom?

Pletikosa pregovara s Deportivom?

Stipe Pletikosa mogao bi se vratiti na travnjake Liga petice...

Stipe Pletikosa/Foto: Gettyimages

Bivša jedinica hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa na pragu je potpisa za španjolski Deportivo, pišu tamošnji mediji. 36-godišnjak, koji je ovoga ljeta napustio ruski Rostov, proteklih je tjedana spominjao mogućnost odlaska u Sjedinjene Američke Države, no čini se kako je brži i konkretniji ipak bio jedan europski kolektiv.

Pletikosa bi u Deportivu trebao zamijeniti trenutačno ozlijeđenog Fabricia Agostu, koji je potrgao križne ligamente koljena te će se na teren vratiti tek za šest mjeseci. Prema informacijama španjolskih novinara Pletikosi će biti ponuđen jednogodišnji ugovor, s mogućnošću produženja ako zadovolji struku i Upravu kluba.

“Pregovori između kluba i Pletikose sada su već u uznapredovaloj su fazi pa ostaje za vidjeti hoće li postići i konačan dogovor za njegov dolazak u siječnju”, piše specijalizirani nogometni portal La tarjeta blanca.

Pletikosa je u karijeri, osim u Rostovu, branio u splitskom Hajduku, Šahtaru, Tottenhamu i Spartaku, a komentatori radijske postaje COPE spominju čak i mogućnost da između vratnica Deportiva izbori mjesto među putnicima na Euro u Francusku iduće godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.