Pobjeda rukometaša dodatna motivacija za Blanku Vlašić!

Pobjeda rukometaša dodatna motivacija za Blanku Vlašić!

Blanka Vlašić/Foto www.zna.hr

Uoči mitinga skakačica u vis koja se održava danas  u sportskom centru Gripe u Splitu donosimo neke od izjava naše Blanke. Evo što je izjavila naša najbolja visašica:

“Pobjeda naših rukometaša protiv Poljske motivirala me uoči mitinga  i iznimno sam ponosna na naše dečke jer nisu podlegli pritisku. Dali  su 110 posto od sebe i u takvim slučajevima rezultat ne može izostat. Vidjeli smo da se u sportu događaju čuda ne samo drugima nego i meni jer je za mene sudjelovanje na  mitngu jedno malo čudo jer već mjesec dana ne skačem na treninzima zbog bolova u nozi”, rekla je Blanka na jučerašnje održanoj konferenciji za novinare.

I sama Blanka je izjavila kako joj ovaj miting jako puno znači te je objasnila kako je još od Božića  prestala skakati na treningu da bi sačuvala nogu i kako ne  bi ugrozila današnji nastup.

 Istaknula je kako joj je čast što će nakon pet godina stanke ovog mitinga u Splitu ponovno biti u prilici doprinijeti spektaklu te da je preplavljena različitim osjećajima i blagom aritmijom  ali se nada kako će sve to prestati kada izađe na skaklište.

Osvrnuvši se na uspjeh rukometaša dodala je:

“Sport je još jednom pokazao da ništa nije sigurno, ali u tomu i jeste ljepota sporta. Sretna sam što sam i ja dio te priče”, rekla je Blanka.

Druga naša skakčica u vis Ana Šimić je istaknula  kako na mitingu  ne očekuje preveliki rezultat te da bi bila zadovoljna sa preskočenih oko 190 centimetara, a istovremeno je najavila da će na Olimpijskim igrama u Rio de Jeneiru, napadati visinu od dva metra.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.